WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 1.8 90PK
Bouwjaar 08-1983 - 07-1989

ABS sensoren AUDI 100 Avant 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 1.8

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, Bosch, Zimmermann en Textar Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto.