WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 1.8 75PK
Bouwjaar 08-1982 - 12-1987

ABS sensoren AUDI 100 Avant 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 Avant 1.8

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemblokkenMINI RemtrommelsBUICK Remschijven. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.