100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 Avant 2.0 D 70PK
Bouwjaar 08-1978 - 02-1983

ABS sensoren AUDI 100 Avant 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 Avant 2.0 D

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Zimmermann Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 100 Avant past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.