100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.8 E 174PK
Bouwjaar 12-1990 - 07-1994

ABS sensoren AUDI 100 2.8 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 2.8 E

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.