WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.6 quattro 150PK
Bouwjaar 04-1992 - 07-1994

ABS sensoren AUDI 100 2.6 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 2.6 quattro

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.