100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.0 100PK
Bouwjaar 12-1990 - 07-1994

ABS sensoren AUDI 100 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 2.0

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 100 past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.