WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.5 TDI 120PK
Bouwjaar 01-1990 - 11-1990

ABS sensoren AUDI 100 2.5 TDI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 2.5 TDI

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Elke AUDI 100 heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemklauwenTOYOTA HandremkabelsMINI Remschoenen.