WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.3 E 133PK
Bouwjaar 01-1990 - 11-1990

ABS sensoren AUDI 100 2.3 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 2.3 E

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 100.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.