WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.2 quattro 137PK
Bouwjaar 08-1984 - 12-1988

ABS sensoren AUDI 100 2.2 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemklauwenPLYMOUTH WielnavenVW VOLKSWAGEN Remschoenen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 2.2 quattro

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 100. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

NULL