100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.2 E Turbo quattro 165PK
Bouwjaar 08-1986 - 11-1990

ABS sensoren AUDI 100 2.2 E Turbo quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 2.2 E Turbo quattro

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.