100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.2 137PK
Bouwjaar 08-1984 - 12-1988

ABS sensoren AUDI 100 2.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI 100 2.2.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemtrommelsLADA RemcilindersBEDFORD Spoorstang. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.