100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.0 D Turbo 87PK
Bouwjaar 08-1982 - 02-1988

ABS sensoren AUDI 100 2.0 D Turbo

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100 2.0 D Turbo

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA WiellagersDACIA ABS sensorenVAUXHALL Remcilinders. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI 100, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.