WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 2.0 D 70PK
Bouwjaar 08-1982 - 07-1988

ABS sensoren AUDI 100 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 100 2.0 D past. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemschijvenRENAULT SpoorstangVAUXHALL Remschoenen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.