100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 100 1.8 88PK
Bouwjaar 02-1986 - 07-1988

ABS sensoren AUDI 100 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI 100 1.8

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, Bosch, TRW, Brembo, ABS, Zimmermann, ATE, Rofren, Pagid, Lucas en Bendix Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI 100

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemtrommelsMASERATI RemklauwenLANCIA Stabilisatorstangen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.