100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 3.2 JTS 260PK
Bouwjaar 03.2008 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER 3.2 JTS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER 3.2 JTS

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI ABS sensorenCADILLAC RemschijvenDAEWOO Remschoenen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO SPIDER

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.