100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 1.8 TBi 200PK
Bouwjaar 05.2009 - 03.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER 1.8 TBi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN DraagarmenFIAT WielnavenDAIHATSU Remblokken. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER 1.8 TBi

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO SPIDER

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.