100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 3.2 V6 24V 240PK
Bouwjaar 04.2003 - 04.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (916_) 3.2 V6 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) 3.2 V6 24V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO SPIDER (916_) uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Een defect ABS-sensor herkennen

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.