100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6 192PK
Bouwjaar 06.1995 - 04.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6

Elke ALFA ROMEO SPIDER heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.