100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6 24V 220PK
Bouwjaar 01.1999 - 10.2003

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO SPIDER 3.0 V6 24V

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO SPIDER past. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemblokkenDAEWOO HandremkabelsAUDI Spoorstang. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.