WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2000 125PK
Bouwjaar 08-1986 - 12-1990

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (115_) 2000

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTJEEPNISSANHONDA. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO SPIDER (115_) 2000 uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO SPIDER (115_) komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann en Textar Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.