WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 1600 103PK
Bouwjaar 03-1976 - 12-1990

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (115_) 1600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO SPIDER (115_) 1600 past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO SPIDER (115_). Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWAUDIDAIMLERCADILLACSUZUKI.