100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 1600 109PK
Bouwjaar 03-1971 - 12-1979

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (115_) 1600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO SPIDER (115_) 1600 uitlezen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFERRARIBUICKVOLVOFIATSUBARU. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO SPIDER (115_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.