WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 1600 109PK
Bouwjaar 03-1966 - 12-1968

ABS sensoren ALFA ROMEO SPIDER (105_) 1600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO SPIDER (105_) 1600 uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO SPIDER (105_). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Een defect ABS-sensor herkennen

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIDAIMLERLADAMG.

NULL