100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir 105PK
Bouwjaar 09.2009 - 08.2013

ABS sensoren ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN WielnavenRENAULT RemblokkenSKODA ABS sensoren.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO MITO 1.4 MultiAir

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Elke ALFA ROMEO MITO heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.