100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V 155PK
Bouwjaar 09.1997 - 03.2003

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GTV

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.