100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V 150PK
Bouwjaar 06.1995 - 10.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO GTV
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30565
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, linksvoorzijde, links
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: 6063042
Lengte: 1130 mm
Inbouwplaats: voorzijde, links
46% Korting
24,14
44,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GTV 2.0 T.SPARK 16V

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE ABS sensorenPLYMOUTH SpoorstangBMW Remschoenen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GTV

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.