100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GTV 1.8 16V 144PK
Bouwjaar 05.1998 - 10.2005

ABS sensoren ALFA ROMEO GTV 1.8 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GTV 1.8 16V

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemtrommelsDAEWOO RemschoenenALFA ROMEO ABS sensoren.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GTV

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.