100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 3.2 GTA 240PK
Bouwjaar 11.2003 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA heeft een eigen VIN-nummer. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GT (937_) uitlezen

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDPORSCHELAMBORGHINIGMCLOTUS. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Pagid, Rofren, ABS en Bendix De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.