100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 3.2 GTA 260PK
Bouwjaar 08.2008 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GT (937_) 3.2 GTA komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO GT (937_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO uitlezen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.