100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 2.0 JTS 165PK
Bouwjaar 11.2003 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT 2.0 JTS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GT 2.0 JTS

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GT

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG StabilisatorstangenCADILLAC ABS sensorenFERRARI Remslangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.