100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 1.9 JTD 170PK
Bouwjaar 05.2008 - 09.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO GT (937_) 1.9 JTD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GT (937_) 1.9 JTD komen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GT (937_) uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.