WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT V 1750 113PK
Bouwjaar 01-1967 - 12-1972

ABS sensoren ALFA ROMEO GT V 1750

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GT V 1750

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GT

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen.