100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 1600 109PK
Bouwjaar 06-1971 - 12-1977

ABS sensoren ALFA ROMEO GT 1600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GT 1600

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GT

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.