100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 1600 102PK
Bouwjaar 03-1963 - 12-1966

ABS sensoren ALFA ROMEO GT 1600

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GT 1600

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.