WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GT 1300 Junior 87PK
Bouwjaar 01-1966 - 12-1977

ABS sensoren ALFA ROMEO GT 1300 Junior

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GT 1300 Junior

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GT

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemtrommelsMINI RemschijvenPEUGEOT Remklauwen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.