WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA Bestelwagen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

ABS sensor kopen voor uw auto

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.