100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM 136PK
Bouwjaar 04.2010 - 02.2016

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM uitlezen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Elke ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Een defect ABS-sensor herkennen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.