100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM 140PK
Bouwjaar 04.2010 - tot heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP RemschijvenLDV HandremkabelsLAMBORGHINI Remtrommels. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.