100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 JTDM 170PK
Bouwjaar 04.2010 - tot heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 2.0 JTDM uitlezen

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Elke ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Een defect ABS-sensor herkennen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAPORSCHEISUZU. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.