100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 TBi 235PK
Bouwjaar 04.2010 - 02.2016

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 TBi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 TBi

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GIULIETTA komen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemtrommelsBMW RemcilindersVAUXHALL Stuurkogels. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.