100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.6 JTDM 120PK
Bouwjaar 02.2015 - tot heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA 1.6 JTDM

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA 1.6 JTDM

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO GIULIETTA past. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.