100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB 150PK
Bouwjaar 09.2014 - tot heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 TB

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 TB past. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) uitlezen

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Bendix