100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB 163PK
Bouwjaar 04.2010 - tot heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO ABS sensorenMAZDA RemschijvenPORSCHE Remcilinders. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past.