100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB 120PK
Bouwjaar 04.2010 - tot heden

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 TB

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIETTA

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.