100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 BiFuel 120PK
Bouwjaar 12.2011 - 02.2017

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) past.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDALFA ROMEOPLYMOUTHFIATCHEVROLET. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer.