WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 2.0 Turbo 170PK
Bouwjaar 04-1983 - 06-1985

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (116_) 2.0 Turbo

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Elke ALFA ROMEO GIULIETTA (116_) 2.0 Turbo heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPSAABPLYMOUTHSSANGYONGDAIMLER.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Je kunt bij ons betalen via Creditcard, PayPal en MisterCash De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (116_) uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.