100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.8 Turbo 150PK
Bouwjaar 01-1984 - 12-1985

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIETTA (116_) 1.8 Turbo

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO GIULIETTA (116_) 1.8 Turbo uitlezen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFSSANGYONGROVERVOLVOBUICK.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (116_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een defect ABS-sensor herkennen

Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.