WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIA 1300 Super 87PK
Bouwjaar 01-1974 - 12-1978

ABS sensoren ALFA ROMEO GIULIA 1300 Super

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO GIULIA 1300 Super

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO GIULIA komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN WiellagersFERRARI StuurkogelsMAZDA Remklauwen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.