100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 3.2 JTS Q4 260PK
Bouwjaar 01.2006 - 05.2011

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA 3.2 JTS Q4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw ALFA ROMEO BRERA 3.2 JTS Q4

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO BRERA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

ABS sensor kopen voor uw ALFA ROMEO

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.