100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO BRERA 3.2 JTS 260PK
Bouwjaar 03.2008 - 06.2010

ABS sensoren ALFA ROMEO BRERA (939_) 3.2 JTS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Elke ALFA ROMEO BRERA (939_) 3.2 JTS heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

ABS-sensor op uw ALFA ROMEO BRERA (939_) uitlezen

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.